طرز تهیه کوکو پیازچه
کوکوی پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ فارسیان همراه باشید.
کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را میشناسید، این کوکوی پیازچه میتواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.
کوکوی پیازچه غذای خوشمزه کرمانشاهی های عزیز میباشد.اگر به غذاهای اصیل ایرانی و غذاهای سنتی علاقمند هستید صد در صد از این غذا هم خوشتان می آید
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیازچه | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو پیازچه
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس پیاز سرخ شده را کنار می گذاریم تا خنک شود. در همین حین پیازچه های را پس از شستشو خرد می کنیم.
مرحله دوم
بهتر است پیازچه ها را به صورت ریز خرد کنیم تا مایه کوکو منسجم تر شود. در ادامه پس از اینکه پیاز سرخ شده خنک شد، آنرا به همراه پیازچه های خرد شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا یک قاشق غذاخوری از آرد را اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
اگر مایه کوکو بیش از حد شل بود، یک قاشق دیگر آرد اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا با پشت قاشق مایه کوکو را با قطر یکسان کف تابه پخش می کنیم و صبر می کنیم تا زیر کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برش می زنیم و بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، در پایان کوکو را به همراه نان سرو می کنیم.
نکته :
اگر میخواهید کوکویتان خوشرنگ شود، میتوانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.
کوکو رشته ای یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده می باشد که با سیب زمینی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه بامطلب طرز تهیه کوکوی رشته ای سیب زمینی پیتزایی همراه باشید.
کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید علاوه بر اینکه از آن به عنوان یک شام یا ناهار ساده استفاده کنید ، در مهمانی های خود به عنوان یک پیش غذای ساده و خوشمزه نیز استفاده کنید. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه کوکو بادمجان مجلسی و خوشمزه به صورت قالبی همراه باشید.
کوکو سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که امروزه به عنوان پیش غذا هم مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه کوکو سبزی دونفره ضخیم به صورت مرحله به مرحله همراه باشید.
نظرات
ارسال یک نظر