کیک لیمویی یکی کیک خوشمزه با عطر لیمو ترش می باشد که برای سرو به همراه چای یک گزینه عالی است. این کیک خوشمزه را می توانید برای صبحانه یا عصرانه هم سرو کنید.
مواد لازم کیک لیمویی
- آرد 220 گرم
- شکر 200 گرم
- نشاسه ذرت 20 گرم
- کره 100 گرم
- روغن مایع 35 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- خشخاش 1 قاشق چایخوری( دلبخواه)
- رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- اب لیمو ترش 70 میلی لیتر یا (گرم)
- آب 55 میلی لیتر یا (گرم)
دستور پخت کیک لیمویی
مرحله اول
فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید قالب مورد نظر رو خوب چرب وارد پاشی کنید و کنار بزارید کره نرم و شکر و رنده پوست لیمو و با دور تند همزن 3 دقیقه بزنید تا یکدست بشه تخم مرغها رو دانه دانه به همراه وانیل اضافه کنید و هر رو 30 ثانیه بزنید اب لیمو و اب رو با هم ترکیب کنید
.
مرحله دوم
درجه همزن رو کم کنید و روغن مایع رو اضافه کنید یه دور که هم خورد ارد و نمک وبکینگ پودر رو ترکیب و الک کنید. ارد رو در دو مرحله بهمراه اب واب لیمواضافه کنید و در اخر خشاش رو و با پایین ترین درجه همزن و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
.
مرحله سوم
حالا مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 40 تا 50 دقیقه تو فر بپزید بعد از تست از فر خارج کنید
. به مدت 15 دقیقه روی توری فلزی اجازه بدید تا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید میتونید روی کیک از سس لیمویی بریزید یا ساده میل کنید
مرحله چهارم
برای رویه سس لیمویی یک پیمانه پودر قند نرم و با 30 گرم خامه صبحانه و 20 گرم اب لیموترش تازه با همزن حدودا سه دقیقه زدم و بهش رنده پوست لیمو اضافه کردم و بعد از خنک شدن کیک ریختم روش
نظرات
ارسال یک نظر