طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی با پنیر اضافه

طرز تهیه ذرت مکزیکی

آموزش ذرت مکزیکی خیابانی تصویری خانگی ساده با بلال به خانه برمیگردیم با ذرت خام برای فروش سس ذرت مکزیکی در منزل

ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که به دلیل اینکه به صورت گرم سرو می شود در فصل پاییز و زمستان بیشتر مصرف می شود. امروز یکی از کامل ترین آموزش های طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای شما آماده کرده ایم ، در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور ذرت مکزیکی

مرحله اول

برای درست کردن ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری آب به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دیم تا قارچ ها به طور کامل پخته شوند.

مرحله دوم

برای تهیه ذرت مکزیکی اگر از بلال استفاده می کنید بلال ها رو دون کرده سپس با مقداری آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند. برای سرعت بیشتر می توانید از کنسرو ذرت استفاده می کنید ، ابتدا ذرت ها را از کنسرو خارج می کنیم سپس آبکش کرده و می شوییم.

مزحله سوم

البته می توانید ذرت های پخته شده هم فریز کنید تا در مواقع لازم سریعا بتوانید از آنها استفاده کنید. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید ، ذرت ها ۳۰ دقیقه زودتر از فریزر خارج می کنیم تا یخشان باز شود سپس می شوییم و آبکش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه ذرت آماده شد ، مقداری کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در صورتی که کره در دسترس ندارید می توانید به جای ان از روغن مایع یا روغن زیتون نیز استفده کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه کره ذوب شد ذرت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم ، بعد از چند دقیقه تفت دادن قارچ های پخته شده را هم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه مخلوط ذرت و قارچ را به خوبی تفت دادیم سس مایونز را اضافه می کنیم. پس از اینکه سس مایونز را اضافه کردیم حرارت را ملایم تر می کنیم. در ادامه پودر آویشن را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله آخر پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. پس از اضافه کردن پنیر پیتزا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود ، سپس ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

ذرت مکزیکی رژیمی

برای تهیه ذرت مکزیکی رژیمی می توانید به جای استفاده از روغن مایع یا کره از روغن زیتون استفاده کنید که دارای کالری کمتری می باشد. البته سس مایونز و پنیر پیتزا را هم باید حذف کنید یا اینکه از سس مایونز کم چرب استفاده کنید.

کالباس در ذرت مکزیکی

می توانید برای خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی به آن کالباس نیز اضافه کنید. کافیست پس از اضافه کردن قارچ کالباس را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. فقط کافیست کالباس را کمی تفت دهید سپس مانند مراحل بالا اقدام کنید.

ذرت مکزیکی با ذرت خام

اگر ذرت های شما خام هستند قبل از شروع کار باید آنها را به همراه دو لیوان آب و یک قاشق کوچک نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید ، سپس حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا ذرت ها آبپز شوند سپس ذرت ها را آبکشی کنید.می توانید به اندازه نیاز از ذرت ها در ذرت مکزیکی استفاده کنید و باقیمانده آنرا در فریزر نگهداری کنید.

نظرات