چکار کنیم رب گوجه فرنگی خانگی کپک نزند؟

چکار کنیم رب گوجه فرنگی خانگی کپک نزند؟


یکی از دلایلی که خانم های جوان در منزل رب گوجه فرنگی درست نمی کنند این است که از این موضوع می ترسند که رب شان خیلی سریع کپک بزند و خراب شود. البته اگر چند نکته را رعایت کنند می توانند رب خانگی را برای مدتی طولانی در یخچال نگهداری کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا این نکات را فرا بگیرید.


جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی

رب خانگی به دلیل اینکه حاوی مواد نگه دارند نیست و در خانه تهیه می شود احتمال کپک زدن بیشتری دارد. اگر چند نکته را رعایت کنید احتمال کپک زدن رب شما به کمترین حد خواهد رسید. اولین مورد اینکه زمانی که گوجه فرنگی ها را صاف می کنید اجازه ندهید تخمه یا پوست گوجه فرنگی از صافی شما عبور کند. دوم اینکه رب گوجه فرنگی را خود زود از روی حرارت برندارید و اجازه دهید کاملا غلیظ شود چون رب شل خیلی سریع کپک می زند. و در اخر اینکه پس از هر بار مصرف درب ظرف رب را محکم ببنید تا هوایی از بیرون وارد ظرف رب نشود. ( رفرنس )

 اگر به نکات ریز و مهم آشپزی و شیرینی پزی علاقمند هستید این لینک را دنبال کنید.

نظرات