طرز تهیه بستنی وانیلی زعفرانی به همراه مواد اولیه

طرز تهیه بستنی وانیلی

طرز تهیه بستنی وانیلی زعفرانی مواد اولیه بدون ثعلب بدون خامه در 5 دقیقه با شیر خشک xvc jidi fsjkd  hkdgd

بستنی وانیلی یکی از بستنی های محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این اموزش ساده در ادامه با وبلاگ فارسیان همراه باشید. طعم های متفاوت بستنی آنقدر زیاد است که انتخاب بین آن بسیار سخت است اما ساده ترین و در عین حال یکی از خوشمزه ترین انواع این دسر تابستانی بستنی وانیلی است. اگر شما هم به دسرهای وانیلی علاقه دارید می توانید آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم بستنی وانیلی
شیر۱ لیتر
شکر۱ استکان
خامه صبحانه۲ بسته
ثعلب۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه بستنی وانیلی

مرحله اول

برای تهیه بستنی وانیلی خوشمزه ابتدا شیر را به همراه خامه صبحانه، ثعلب و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا با یک قاشق مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا به نقطه جوش برسد، پس از اینکه مواد به نقطه جوش رسید هم زدن را به صورت متداوم ادامه می دهیم تا مواد کمی غلیظ شود و رنگش از سفید به کرمی تغییر کند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه بستنی غلظتی نزدیک به فرنی پیدا کرد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در حین خنک شدن مایه بستنی بهتر است آنرا هر چند دقیقه یک بار مخلوط می کنیم تا به دلیل وجود شیر رویه نبندد.


طرز تهیه بستنی موزی معجونی خانگی , بستنی موزی شکلاتی فوری , بستنی موزی رژیمی میهن در منزل , xvc jidi fsjkd l cd


بستنی موزی یکی از انواع بستنی های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با طرز تهیه بستنی موزی همراه باشید.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه بستنی با دمای محیط یکسان شد، انرا درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس از یخچال خارج می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن دستی یا برقی می زنیم تا بستنی منسجم شود، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت بستنی را از فریزر خارج می کنیم و به مدت ۵ دقیقه می زنیم، سپس مجددا در فریزر قرار می دهیم. این عمل را باید ۵ تا ۷ دفعه هر یک ساعت یک بار انجام دهیم تا بستنی کاملا منسجم و کشدار شود.

مرحله ششم

در بار اخری که بستنی را از فریزر خارج کردیم و مخلوط کردیم، انرا داخل یک قالب مناسب می ریزیم و یک شب در فریزر قرار می دهیم تا آماده شود. حالا بستنی ما اماده سرو است که می توانیم انرا به صورت قالبی یا با اسکوب آماده کرده و سرو کنیم.


طرز تهیه بستنی سنتی بدون خامه زعفرانی با ثعلب بدون ثعلب سه رنگ بروجرد کره ای با عسل


بستنی سنتی یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که از سالیان گذشته جزء محبوب ترین دسرهای ایرانیان بوده است. برای مشاهده این اموزش در ادامه با طرز تهیه بستنی سنتی همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی

پودر شکر پنج قاشق غذاخوری

شیر یک فنجان

تخم مرغ چهار عدد

زرده خامه یک بسته ۲۰۰ گرمی

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری


طرز تهیه بستنی وانیلی

با این مقدار مواد لازم به اندازه سه کاسه بستنی خوری یا ۸ اسکوپ بزرگ از ”‌بستنی وانیلی“خواهیم داشت. همزن برقی، یک بسته خامه دویست گرمی (حداقل ۳۰ درصد چربی)، پنج قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل صد گرم) بستنی وانیلی بستنی وانیلی یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل خالص، یک فنجان شیر(معادل ۱۲۰ گرم) بستنی وانیلی بستنی وانیلی چهار عدد زرده تخم مرغ (با سفیده تخم مرغ می‌توان بستنی کاکائویی درست کرد)

نظرات