طرز تهیه پیتزا مخلوط
پیتزا از غذاهایی محسوب می شود که در سراسر جهان از طرفداران بسیاری برخوردار است. در میان انواع پیتزاها ، پیتزا مخلوط از پیتزهایی است که طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است و به همین دلیل هم است که پر مصرف ترین پیتزا در سراسر جهان است.
همچنین ببینید : طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | نصف یک سینه کامل |
ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۶ عدد متوسط |
سوسیس آلمانی | ۲ عدد |
زیتون سبز یا سیاه | ۸ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
سس کچاپ | به مقدار دلخواه |
خمیر پیتزا | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا مخلوط
مرحله اول
برای تهیه پیتزا مخلوط می توانیم به دلخواه از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنیم که ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده کردیم. ابتدا مرغ را می پزیم. به این صورت که نصف یک سینه مرغ را شسته و در قابلمه می گذاریم و بدون آب روی شعله ی گاز قرار می دهیم. چند دقیقه که مرغ روی حرارت باشد خودش آب پس می دهد ، پس از اینکه آب موجود در گوشت مرغ تبخیر شد مقدار کمی روغن مایع اضافه می کنیم و گوشت مرغ را داخل روغن تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از تفت دادن گوشت مرغ نصف یک پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت مرغ و پیاز با ادویه ها یکدست شوند. در آخر یک لیوان آب جوش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله مرغ پخته شده را پس از انکه کمی خنک شد ، به صورت ریش ریش خرد می کنیم. سپس سوسیس ها را نیز به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم. در ادامه قارچ ها را با دقت به صورت حلقه ای خرد می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
ذرت را هم که به صورت کنسروی داشتیم پس از شستشو آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانید ذرت را خودتان آبپز کنید ، تفاوتی ندارد. پس از اینکه مواد روی پیتزا آماده شد به سراغ مرحله اخر یعنی اماده کردن پیتزا می رویم.
مرحله پنجم
خمیر پیتزاها را داخل قالب های پیتزا قرار می دهیم سپس روی خمیر پیتزا کمی سس کچاپ می زنیم و روی تمام قسمت های خمیر پیتزا سس را می مالیم. مقدار کمی پنیر پیتزا هم روی سس کچاپ می پاشیم و بعد تکه های مرغ را همه جای خمیر پخش می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله تکه های سوسیس را روی پیتزا می چینیم و بعد ذرت ، قارچ ها ، تکه های زیتون و در آخر روی خمیر را با پنیر پیتزای فراوان کامل می پوشونیم و در نهایت اندازه یک قاشق مربا خوری آویشن که عطری بی نظیر به پیتزا می دهد رو روی تمام قسمت های پیتزا می پاشیم.
مرحله هفتم
بهتر است فر از از قبل روشن کنیم تا معطل نشویم. پیتزای آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شود.در آخر پیتزا را به ۸ قسمت برش می زنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.
نکات پیتزا مخلوط
پیتزا مخلوط بدون فر در ماهیتابه
در صورت تمایل می توانید پیتزا مخلوط را بدون فر و در ماهیتابه روی اجاق گاز هم درست کنید. کافی است ماهیتابه را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر پیتزا را داخلش قرار دهید سپس مواد پیتزا را مانند دستور بالا روی خمیر پیتزا قرار دهید. تابه را باید با توری فلزی روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا خمیر پیتزا خشک نشود. درب تابه را بگذارید ، پیتزای شما ۴۵ دقیقه بعد آماده سرو است. در این روش بهتر است تمام مواد پیتزا را از قبل بپزید.
استفاده از گوشت یا کالباس
در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از گوشت مرغ از کالباس یا گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای نیز استفاده کنید. کالباس را فقط کافیست خرد کنید و روی پیتزا بریزید. گوشت قرمز را قبل از اضافه کردن به مواد پیتزا تفت دهید تا پخته شود سپس در پیتزا استفاده کنید.
پیتزا مخلوط با توستر
برای تهیه پیتزا مخلوط در توستر باید ظرف پیتزا را در قسمت وسط توستر قرار دهید و پس از اینکه پنیر روی پیتزا طلایی شد یک فویل روی آنر قرار دهید تا نسوزد. نکته دیگر اینکه یک کاسه مسی ، استیل یا پیرکس را تا نیمه آب جوش پر کنید و داخل فر قرار دهید تا پیتزای شما خشک نشود.
منابع :
نظرات
ارسال یک نظر