طرز تهیه کوکو کدو سبز
کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک مورد استفاده قرار گیرد ، در رژیم های لاغری هم قرار می گیرد.
همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو بادمجان شیرازی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۳ عدد |
آرد گندم | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | مقداری کمی |
پیازچه | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
دستور پخت کوکو کدو سبز
مرحله اول
ابتدا کدو سبزها را خوب می شوییم و در آبکش قرار می دهیم و بعد با دستمال آن ها را خشک می کنیم و کلاهک آن ها را با چاقو می بریم و همانطور با پوست کدو سبزها را رنده ریز می کنیم و مقدار کمی نمک نیز روی کدوها می ریزیم.مرحله دوم
سپس به مدت ۱۰ دقیقه به کدوها استراحت می دهیم تا آب آن کاملا خارج شود.در این فرصت ۱۰ دقیقه باقی مواد کوکو را آماده می کنیم.پیازچه ها را تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.مرحله سوم
سپس کدوهای رنده شده را در صافی می ریزیم و با دست محکم فشار می دهیم تا آب اضافه آن ها کاملا خارج شود و بعد کدوهای رنده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه می کنیم.همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو مرغ و هویج
مرحله چهارم
تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و بعد آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا آرد گلوله نشود ، سپس به خوبی با یک قاشق هم می زنیم تا آرد در تخم مرغ ها گلوله نشود.مرحله پنجم
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آویشن به هر میزان که تمایل داریم به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و بعد به کدو رنده شده و پیازچه ها اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم.مرحله ششم
پس از آماده شدن مایه کوکو تابه را روی حرارت کم می گذاریم و روغن داخل ان می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد یک قاشق سرپر از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خیلی سریع با قاشق به آن شکل می دهیم و اطراف آن را مرتب می کنیم.همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی شیرازی
نظرات
ارسال یک نظر