چگونه برای مراسم ختم حلوای مجلسی تهیه کنیم ؟

طرز تهیه حلوا

آموزش دستور پخت طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی با آرد گندم و برنج به صورت آردی ساده

حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می شناسد. امروزه حلوا بیشتر اوقات برای مراسم های مذهبی به عنوان نذری یا مراسم های ختم برای پذیرایی از مهمانان تهیه می شود. امروزه حلوا با روش های متفاوتی درست می شود که در ادامه می توانید با کامل ترین روش طرز تهیه حلوا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایعدو سوم لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر هلنوک قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای آرد گندم

مرحله اول

مرحله اول درست کردن حلوا آماده کردن شهد یا همان شربت حلوا می باشد. بای این منظور یک قابلمه مناسب را روی حرات زیاد قرار دهید سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید. در ادامه شکر را به همراه پودر هل و گلاب به آب اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش امد شکر را خوب هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به قوام و غلظت کافی برسد.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را دو تا سه بار با الک ریز الک کنید تا کاملا صاف و نرم شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن مایع به مرور زمان داغ شود.

مرحله سوم

در حین داغ شدن روغن مایع یک تابه دیگر روی حرارت قرار دهید و آرد الک شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله باید آرد را به خوبی تفت دهید تا رنگ ان کمی کِرِمی شود. آرد را باید متداوم هم بزنید تا نسوزد چون آرد در صورت که روی حرارت تفت داده نشود خیلی سریع می سوزد.

مرحله چهارم

پس از اینکه رنگ آرد کرمی رنگ شد روغن مایعی که روی حرارت داشتید را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا آرد حالت خمیری خشک به خود بگیرد. در ادامه شربت را هم به صورت داغ به مخلوط روغن مایع و آرد اضافه کنید. توجه داشته باشید که باید شربت را کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را همزمان مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله حلوا تقریبا اماده است ، انرا روی حرارت ملایم کمی مخلوط کنید تا روغن بیندازد و براق شود سپس در ظرف مورد نظر خود بکشید و به همراه موادی مانند خلال بادام ، خلال پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.

منابع :

نظرات