طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت مرغ و ادویه های خوشمزه
با آموزش طرز تهیه کالباس خانگی با وبلاگ فارسیان همراه باشید.با این دستور می توانید در منزل کالباس خانگی مرغ سالم و بهداشتی تهیه کنید.
مواد لازم
۲ عدد سینه مرغ
۴ سیر
۲ عدد قارچ
۱ عدد هویج
۲ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
ادویه، نمک، پودر هل ، فلفل
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن
۴ سیر
۲ عدد قارچ
۱ عدد هویج
۲ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
ادویه، نمک، پودر هل ، فلفل
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن
دستور پخت
- ابتدا مرغ و سیر را چرخ می کنیم سپس ادویه های مورد سلیقه خود را به همراه نمک وفلفل سیاه وهل را اضافه می کنیم وخوب مایه کالباس را ورز می دهیم.
- در مرحله بعدی تخم مرغ را به همراه آرد ذرت و روغن مایع اضافه می کنیم.
- قارچ و هویج را خرد می کنیم و به صورت آبپز می پزیم.
- در پایان همه مواد را با هم مخلوط می کنیم وداخل یک کیسه پلاستیک فریزر قرار می دهیم.
- کالباس را به شکل استوانه شکل می دهیم ومحکم دو طرف آن را گره می زنیم یا با سیم می بندیم.
- باید کالباس را شکلات پیچ کنیم تا هیچ گونه هوایی به آن نرسد.
- در مرحله آخر کالباس را درون یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا به مدت یک ساعت بپزد.
- بعد از اینکه کالباس اماده شد انرا در یخچال نگهداری می کنیم.
منبع : روش پخت کالباس مرغ در منزل
نظرات
ارسال یک نظر