طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص


جوجه چینی از غذاهای معروف چین است که در برخی کشورها با نام مرغ چینی هم شناخته می شود. دستور پخت جوجه چینی را در وبلاگ فارسیان دنبال کنید. 


مواد لازم برای خمیر مرغ چین


فیل مرغ به تعداد مورد نیاز
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری پودر پخت
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان آرد
نصف پوند شیر گوساله با کم چرب
1 کامپیوتر. جادوی شمس کلاسیک
نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه

چگونه خمیر را درست کنیم


ابتدا، شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نور آن ایجاد شود. سپس خمیر را به شیر اضافه کنید و ظرف را خمیر را خرد کنید.

سفید کردن تخم مرغ از زرده ها را جدا کنید و تا زمانی که کاملا فوم شود، شستشو دهید.

زرده زرد و یاس را با شام کلاسیک مخلوط کنید و به شیر و شیر اضافه کنید.

اضافه کردن آرد و پودر پخت به آن ضخیم تر از ماست. مراقب باشید که خمیر نباید خیلی سفت و محکم باشد که مقدار زیادی از آن به مرغ برسد و نه به اندازه کامل، به طوری که مرغ را پوشش ندهد.

بعضی از نمک، فلفل و زعفران را به خمیر اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را ترک کنید.

طرز تهیه جوجه چینی با ماست


فیله مرغ را با پیاز، آب لیمو و ادویه جات ترش شروع کنید.

مقدار کمی کره را در تابه کره کوچک قرار دهید و حرارت دهید تا روغن کاملا داغ شود.

فیله مرغ را به یک خمیر فرو کنید و خمیر اضافی را بردارید. پوره را به روغن بریزید تا خمیر قرمز بپزد.

بعد از سرخ کردن مرغ، آنها را به یک ظرف بزرگ و قهوه ای با سس تارتاری ریخته می شوند. سپس آنها را در یک ظرف مناسب و با برخی از کنجد جوجه چینی خوشمره خود را تزئین کنید.

لیست تمام غذاهای چینی سایت را از این لینک دنبال کنید.

نظرات