طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز

سوپ گشنیز ,  طرز تهیه سوپ گشنیز , دستور پخت سوپ گشنیز , s akdc
سوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این سوپ خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه سوپ گشنیز با می پاتوق همراه باشید.
مواد لازم سوپ گشنیز
جو پوست کنده1 پیمانه
هویج نگینینصف پیمانه
ماست سفت و ترش1 کیلو گرم
روغن1 قاشق سوپخوری
سیر رنده شده2 حبه
آرد2 قاشق سوپخوری
گشنیز ساطوری1 پیمانه
پودر فلفل قرمز1/4 قاشق مرباخوری
آب مرغ2 پیمانه
سیب زمینی1 عدد

طرز تهیه سوپ گشنیز

برای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با 4 الی 5 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریم
تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.
سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.
سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم
و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.

نظرات