طرز تهیه کباب چیکن ساتای

کباب چیکن ساتای , طرز تهیه کباب چیکن ساتای , دستور پخت کباب چیکن ساتای
کباب چیکن ساتای یکی از انواع کباب های بین المللی است که اصلیت این غذا متعلق به کشور تایلند است. در تایلند این کباب خوشمزه را در کنار کباب آناناس سرو می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب چیکن ساتای با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب چیکن ساتای
سینه مرغ۵۰۰ گرم
برنج پخته۲ پیمانه
خامه ترشنصف پیمانه
ریحان تازه۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
ادویه تایلندی۱ قاشق چایخوری
سیر۱ حیه
آناناس۱ عدد
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و انواع ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب چیکن ساتای

برای تهیه سس تایلندی مخصوص کباب چیکن ساتای ، در یک کاسه کوچک خامه ترش را به همراه ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید سپس آنرا از وسط دو نیم کنید و نیمه ها را به برش‌های کوچک تقسیم کنید. روی قطعات آناناس کمی روغن بمالید و کنار بگذارید. مرغ ها را به شکل جوجه کباب خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغز پخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید. آناناس ها را نیز ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانید با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی کباب چیکن ساتای و کباب آناناس را تزئین کنید.
مطالب مرتبط

نظرات