طرز تهیه خورش پاستا

خورش پاستا , خورشت پاستا, طرز تهیه خورش پاستا , دستور پخت خورش پاستا
خورش پاستا یکی از خورش های خوشمزه و لاکچری ایتالیایی می باشد که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این خورش خوشمزه همانطور که نامش مشخص است مانند بسیار از غذاهای ایتالیایی با پاستا طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش پاستا با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش پاستا
پاستا ورقه ای۲۵ گرم
هویج خرد شده۱ فنجان
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده۴ عدد
کدو سبز خرد شده۱ فنجان
فلفل دلمه ای۱ عدد
ریحان خرد شده۲ قاشق سوپخوری
سیر خرده شده۳ حبه
آرد۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزاننصف فنجان
خامه رقیق شده۱ فنجان
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش پاستا

هویج ، پیاز ، جعفری ، ریحان و سیر را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن سرخ کنید . سپس در ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر سرخ شوند .
سپس گوجه فرنگی ، کدو ، فلفل سبز ، نمک ، فلفل و شکر را نیز به آن بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه آن را سرخ کنید .
در یک ظرف جداگانه ، یک قاشق سوپ خوری کره را آب کرده ، آرد را به آن اضافه کنید ، خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید.
رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود . مخلوط را به همراه پنیر به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
آن را روی پاستا که جداگانه پخته اید سرو کنید. این خورش مانند خورش های ایرانی نیازی به سرو شدن با برنج ندارد.

نظرات