خورش پاستا
یکی از خورش های خوشمزه و لاکچری ایتالیایی می باشد که به خاطر طعم خوبش
در سراسر جهان فراگیر شده است. این خورش خوشمزه همانطور که نامش مشخص است
مانند بسیار از غذاهای ایتالیایی با پاستا طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش پاستا با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش پاستا | |
پاستا ورقه ای | ۲۵ گرم |
هویج خرد شده | ۱ فنجان |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۴ عدد |
کدو سبز خرد شده | ۱ فنجان |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
ریحان خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
سیر خرده شده | ۳ حبه |
آرد | ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمیزان | نصف فنجان |
خامه رقیق شده | ۱ فنجان |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش پاستا
هویج ، پیاز ، جعفری ، ریحان و سیر را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن سرخ کنید . سپس در ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر سرخ شوند .
سپس گوجه فرنگی ، کدو ، فلفل سبز ، نمک ، فلفل و شکر را نیز به آن بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه آن را سرخ کنید .
در یک ظرف جداگانه ، یک قاشق سوپ خوری کره را آب کرده ، آرد را به آن اضافه کنید ، خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید.
رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود . مخلوط را به همراه پنیر به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
آن را روی پاستا که جداگانه پخته اید سرو کنید. این خورش مانند خورش های ایرانی نیازی به سرو شدن با برنج ندارد.
نظرات
ارسال یک نظر