طرز تهیه کباب دیگی

کباب دیگی , طرز تهیه کباب دیگی سنتی , دستور پخت کباب دیگی رستورانی
کباب دیگی یکی از کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد. این کباب خوشمزه از قدیم الایام در کشورمان طبخ می شده است. کباب دیگی را می توانید با گوشت یک تکه یا گوشت چرخ کرده تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب دیگی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب دیگی برای ۶ نفر
گوشت گوسفندی۷۵۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
هویج۲ عدد
سیب زمینی۴ عدد
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی۱ قاشق چایخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب دیگی

ابتدا پیاز را به صورت حلقه ای خرد کنید و با مقداری روغن در یک قابلمه یا تابه مناسب تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس گوشت را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و به پیاز اضافه کنید.
گوشت را کمی تفت دهید تا رنگش تغییر کند سپس جوز هندی ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، نمک و سه لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
در پایان پخت گوشت ، هویج ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را به همراه آبلیمو به صورت جداگانه در کمی روغن سرخ کنید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود ، سپس به قابلمه اضافه کنید.
سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در روغن سرخ کنید ، سپس زمانی که کباب آماده شد سیب زمینی ها برای تزیین غذا استفاده کنید. توصیه می کنیم کباب دیگی را با پلو زعفرانی سرو کنید. در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی هم به کباب دیگی اضافه کنید.
مطالب مرتبط

نظرات