طرز تهیه کباب انگشتی

کباب انگشتی , طرز تهیه کباب انگشتی , دستور پخت کباب انگشتی
کباب انگشتی یکی از انواع کباب های ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد و  طعم بسیار خوبی هم دارد. این غذای خوشمزه یک غذای حاضری هم محسوب می شود که خیلی سریع می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب انگشتی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب انگشتی برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نان تست۳ تکه
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب انگشتی

ابتدا نان تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند سپس در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را هم رنده کنید و به نان تست اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه به مایه کباب اضافه می کنیم و مایه کباب را مانند کباب کوبیده خوب ورز می دهیم تا منسجم شود. در مرحله بعدی یک تابه روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید.
پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کباب را با دست مانند بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام مایه کباب انگشتی را سرخ می کنیم. در کنار کباب انگشتی می توانیم گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده هم سرو کنیم.
مطالب مرتبط

نظرات