کباب انگشتی
یکی از انواع کباب های ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد و
طعم بسیار خوبی هم دارد. این غذای خوشمزه یک غذای حاضری هم محسوب می شود که
خیلی سریع می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب انگشتی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب انگشتی برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نان تست | ۳ تکه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه کباب انگشتی
ابتدا
نان تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند سپس در یک کاسه مناسب بریزید.
در ادامه پیاز را هم رنده کنید و به نان تست اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را
هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه به مایه کباب اضافه می کنیم و مایه کباب را مانند کباب کوبیده خوب ورز می دهیم تا منسجم شود. در مرحله بعدی یک تابه روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید.
پس
از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کباب را با دست مانند بیضی شکل می
دهیم و در روغن سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام مایه کباب انگشتی را سرخ
می کنیم. در کنار کباب انگشتی می توانیم گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده
هم سرو کنیم.
مطالب مرتبط
نظرات
ارسال یک نظر