طرز تهیه کباب فلفلى

کباب فلفلی , طرز تهیه کباب فلفلی , دستور پخت کباب فلفلی
کباب فلفلی یکی از کباب های محبوب و معروف ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد. کباب فلفلی معمولا به عنوان غذای اصلی سرو می شود اما شما می توانید این کباب را  به عنوان پیش غذا هم در مهمانی های خاص خود سرو کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب فلفلی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب فلفلی برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۱۵۰ گرم
فلفل سبز۲ عدد
سیر۲ عدد
پیاز۱ عدد
سس خردل۱ قاشق چایخوری
لیمو ترش۱ عدد
زعفران دم کردهبه میزان کافی
پیازچهبه میزان کافی
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی
پنیر پیتزابه میزان کافی

طرز تهیه کباب فلفلى

ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس سیر و پیاز رنده شده را به همراه پیازچه خرد شده ، سس خردل ، کمى زعفران ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
پوشت لیمو ترش را نیز رنده کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مواد را مانند مایه کباب کوبیده خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
فلفل هاى سبز باریک و بلند را از کنار یک برش دهید و داخل فلفل پنیر پیتزا بریزید و بعد فلفل را با مخلوط گوشت چرخ کرده پوشش دهید به طورى که بالا و پایین فلفل بیرون بماند.
پس از اینکه کباب های فلفلی اماده شدند باید آنها رد روغن با حرارت بسیار کم سرخ کنید. بعد از اینکه اطراف کباب کمی سرخ شد درب ظرف را بگذارید تا ارام بپزد.

نظرات