کباب فلفلی
یکی از کباب های محبوب و معروف ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد. کباب
فلفلی معمولا به عنوان غذای اصلی سرو می شود اما شما می توانید این کباب
را به عنوان پیش غذا هم در مهمانی های خاص خود سرو کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب فلفلی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب فلفلی برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
فلفل سبز | ۲ عدد |
سیر | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | به میزان کافی |
پیازچه | به میزان کافی |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
پنیر پیتزا | به میزان کافی |
طرز تهیه کباب فلفلى
ابتدا
گوشت چرخ کرده را در یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس سیر و پیاز رنده شده را
به همراه پیازچه خرد شده ، سس خردل ، کمى زعفران ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر
فلفل قرمز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
پوشت لیمو ترش را نیز رنده کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مواد را مانند مایه کباب کوبیده خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
فلفل
هاى سبز باریک و بلند را از کنار یک برش دهید و داخل فلفل پنیر پیتزا
بریزید و بعد فلفل را با مخلوط گوشت چرخ کرده پوشش دهید به طورى که بالا و
پایین فلفل بیرون بماند.
پس از اینکه کباب های فلفلی اماده شدند باید
آنها رد روغن با حرارت بسیار کم سرخ کنید. بعد از اینکه اطراف کباب کمی
سرخ شد درب ظرف را بگذارید تا ارام بپزد.
نظرات
ارسال یک نظر