طرز تهیه کباب حسینی هندی

کباب حسینی هندی , طرز تهیه کباب حسینی هندی , دستور پخت کباب حسینی هندی
کباب حسینی هندی یکی دیگر از سبک های کباب حسینی است. کباب حسینی هندی با کباب حسینی ایرانی تفاوت چندانی ندارد فقط همانطور که می دانید در غذاهای هندی ادویه های بیشتری نسبت به غذاهای ایرانی استفاده می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب حسینی هندی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب حسینی هندی برای ۶ نفر
گوشت گوسفندی۱ کیلوگرم
پیاز نقلی۱۵ عدد
پیاز ساطوری۲ عدد
سیر۱ حبه
ماست۱ پیمانه
کره۱۵۰ گرم
زنجبیلنصف قاشق چایخوری
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب حسینی هندی

ابتدا برای طعم دادن گوشت آنرا خرد کنید و در یک کاسه بریزید. در ادامه نمک ، فلفل سیاه ، ماست ، زنجبیل ، سیر کوبیده شده و ۱ عدد پیاز ساطوری را اضافه کنید و مواد را حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت طعم دار شود.
پس از گذشت این زمان گوشت را با پیاز های نقلی ( از فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم می توانیم استفاده کنیم ) یکی در میان به سیخ چوبی می کشیم. کره را در یک تابه مناسب آب می کنیم و پیاز ساطوری شده باقیمانده را در کره تفت می دهیم تا نرم شود. مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
حالا سیخ های کباب را در تابه می چینیم و سیخ ها را چند مرحله می چرخانیم تا کره به تمام نقاط گوشت ها برسد سپس درب تابه را می گذاریم تا کباب با حرارت ملایم اماده شود. اگر نیاز شد کمی آب جوش هم اضافه می کنیم تا کباب کاملا مغز پخت شود.
مطالب مرتبط

نظرات