بهترین دستور خورش فسنجان مجلسی و شمالی

 بهترین دستور خورش فسنجان مجلسی شمالی


 بهترین دستور خورش فسنجان مجلسی شمالی


 خورش فسنجان از خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که متعلق به استان گیلان می باشد. با اموزش این خورش خوشمزه و مجلسی امروز در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.


مواد لازم خورش فسنجان

  • ران مرغ    4 عدد
  • مغز گردو    300 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • رب انار    175 گرم
  • زعفران دم کرده    به اندازه کافی
  • نمک و ادویه    به اندازه کافی
  • روغن    به اندازه کافی

طرز تهیه خورش فسنجان

ران های مرغ را به صورت آبپز بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید. نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید.

در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید

و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .

برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود. در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد.

در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد. در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورشت فسنجان ، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند.

روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند. شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید. در پایان پس از اینکه خورش فسنجان آماده شد آنرا با برنج سرو کنید

نظرات