طرز تهیه ماهی کباب بندری

ماهی کباب بندری , طرز تهیه ماهی کباب بندری , دستور پخت ماهی کباب بندری
مواد لازم ماهی کباب بندری
فیله ماهی خرد شده    ۱ کیلوگرم
روغن مایع    ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو    ۶ قاشق غذاخوری
آب پیاز    ۶ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه    به میزان کافی
طرز تهیه ماهی کباب بندری

روش تهیه اول :

ابتدا روغن مایع ، آبلیمو ، آب پیاز و زعفران دم کرده را مخلوط کرده و حسابی روی آن نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه بپاشید.

در ادامه تکه های فیله ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد.

پس از گذشت این زمان ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.

روش تهیه دوم :

در این روش به جای استفاده از زعفران از ترکیب زردچوبه ، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده کنید. در این صورت آب پیاز را هم باید حذف کنید.

چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود ، بهتر است آن را به همان صورت سرو کنید.

چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی کبابی از روی آتش، کمی کره آب شده روی آن بمالید تا لذیذ تر و نرم شود.

نظرات