طرز تهیه کباب بره فرانسوی

کباب بره فرانسوی , طرز تهیه کباب بره فرانسوی , دستور پخت کباب بره فرانسوی
کباب بره فرانسوی یکی از انواع کباب های بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور فرانسه می باشد. این کباب خوشمزه به همراه سبزیجات سرو می شود و طعم بسیار عالی دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب بره فرانسوی در فر با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب بره فرانسوی برای ۶ نفر
ران بره۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد
سیب زمینی۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
سبزی معطر خشک۱ قاشق غذاخوری
کره۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب بره فرانسوی

ابتدا سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل سیاه در روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط روغن زیتون را روی گوشت بره بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید
یا اگر در یخچال می گذارید ، چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید. سیب زمینی را در فر تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید و وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید به اندازه فتدق از کره لای آن بگذارید.
گوشت بره را با ( پیاز ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده ) یک در میان به سیخ بکشید و سیخ های کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز بگذارید. کباب بره را در فرانسه با سبزیجات تفت داده در کره سرو می کنند.
مطالب مرتبط

نظرات