کباب بره فرانسوی
یکی از انواع کباب های بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است
اصالتش متعلق به کشور فرانسه می باشد. این کباب خوشمزه به همراه سبزیجات
سرو می شود و طعم بسیار عالی دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب بره فرانسوی در فر با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب بره فرانسوی برای ۶ نفر | |
ران بره | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ کیلوگرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
سبزی معطر خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه کباب بره فرانسوی
ابتدا
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل سیاه در روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط
کنید. مخلوط روغن زیتون را روی گوشت بره بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت
بیرون از یخچال بخوابانید
یا اگر در یخچال می گذارید ، چند بار از
یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید. سیب زمینی را در فر تنوری کنید، سپس
در دیس بگذارید و وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید به اندازه فتدق از
کره لای آن بگذارید.
گوشت بره را با ( پیاز ، فلفل دلمه ای و گوجه
فرنگی خرد شده ) یک در میان به سیخ بکشید و سیخ های کباب را روی آتش زغال
یا در کباب پز بگذارید. کباب بره را در فرانسه با سبزیجات تفت داده در کره
سرو می کنند.
مطالب مرتبط
نظرات
ارسال یک نظر