طرز تهیه کباب برگ

کباب برگ , طرز تهیه کباب برگ , دستور پخت کباب برگ
کباب برگ یکی از کباب های سنتی کشورمان است که از قدمت بالایی در میان کباب ها برخوردار است. این کباب خوشمزه از گوشت یکدست گوسفند یا گوساله تهیه می شود و به همین دلیل از گران قیمت ترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی محسوب می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب برگ با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب برگ برای ۵ نفر
گوشت راسته۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی۵ عدد
پیاز۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب برگ

ابتدا گوشت را روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار می دهیم و با پشت کارد به آن ضربه می زنیم تا پهن شود. گوشت را باید به خوبی بکوبیم تا ضخامت آن حدود نیم سانتی متر شود و در زمان کباب کردن مغزپخت شود.
قطعات گوشت کوبیده شده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه روی گوشت ها می ریزیم. پس از پیاز ، مقداری فلفل سیاه و روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.
مواد را با دست زیر و رو می کنیم تا مواد به تمام نقاط گوشت برسد. پس از مخلوط کردن مواد درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و ظرف را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت استراحت کند و طعم بگیرد.
پس از اینکه گوشت طعم دار شد باید آنرا سیخ کنیم. برای سیخ کردن ابتدا قطعات گوشت را روی تخته گوشت قرار می دهیم و با دست ثابت نگه می داریم سپس سیخ را از میان گوشت رد می کنیم و به همین ترتیب تمام گوشت ها را سیخ می کنیم.
حتما قبل از کباب کردن گوشت مقداری نمک به ان بزنید تا بعد از کباب شدن بی نمک نباشد. پس از اینکه ذغال را روشن و آماده کردیم سیخ ها را روی منقل می چینیم و سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت به خوبی و یکنواخت کباب شود.
در این میان می توانیم با کره آب شده روی گوشت در حال کباب شدن بمالیم و کباب را نرم تر کنیم. در کنار کباب برگ می توانیم چند گوجه فرنگی را هم از وسط برش بزنیم و پس از سیخ کردن کباب کنیم. پس از آماده شدن کباب آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم.
مطالب مرتبط

نظرات