خورش فسنجان با فندق یکی دیگر از انواع خورش های فسنجان است. خورش فسنجان با فندق تفاوت زیادی با خورشت فسنجان معمول که با گردو تهیه می شود ندارد و فقط به جای گردو در این خورش از فندق استفاده می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش فسنجان با فندق با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش فسنجان با فندق | |
فندق پودر شده | ۳۰۰ گرم |
ران مرغ سرخ شده | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب انار | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش فسنجان با فندق
ابتدا
پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس پودر فندق
را به همراه زردچوبه و نمک اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.
حالا مقداری آب سرد اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد بعد هم حرارت را خیلی کم میکنیم تا فندق خوب روغن بیاندازد.
بعد
از یک ساعت که تقریبا یک مقدار هم رنگش تغییر کرده رب انار رو اضافه
میکنیم و در مرحله آخر که دیگه خورش هم خوب جا افتاده مرغ سرخ شده را اضافه
می کنیم.
اجازه می دهیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت مرغ هم به خوبی بپزد سپس خورش را به همراه برنج سرو می کنیم.
نظرات
ارسال یک نظر