طرز تهیه خورش گردو بادمجان

خورش گردو بادمجان , خورشت گردو بادمجان , طرز تهیه خورش گردو بادمجان , دستور پخت خورش گردو بادمجان
خورش گردو بادمجان یکی از خورش های خوشمزه و ناشناخته ایرانی است که شاید خیلی ها نام این خورش خوشمزه را حتی نشنیده باشند. این خورش شباهت هایی به خورش فسنجان دارد و طعم بسیار عالی دارد که توصیه می کنیم حتما آنرا امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش گردو بادمجان با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش گردو بادمجان
بادمجان۵ عدد
گردو۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش گردو بادمجان

ابتدا مغز گردو چرخ شده را در مقداری روغن تفت می دهیم. در این مرحله باید مرتب گردو را هم بزنیم تا نسوزد و تلخ نشود. سپس ۱ لیوان آب اضافه می کنیم.
بادمجان ها را پوست می کنیم و داخل آنها را خالی می کنیم و بعد آنها را در روغن سرخ می کنیم.
نیمی از پیاز را پس از رنده کردن با نیمی از گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه ورز می دهیم . بعد آنها را گلوله می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم.
نیم دیگر پیاز رنده شده را داخل روغن تفت می دهیم، زردچوبه ، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و بعد نیم دیگر گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم
و تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. بادمجان ها را با این مخلوط مواد پر می کنیم.
بادمجان ها را در مخلوط گردو در حال جوشیدن می گذاریم. بعد از ده دقیقه گوشت های گلوله شده را اضافه می کنیم و خورش را با برنج سرو می کنیم.

نظرات