طرز تهیه خورش فسنجان با اردک

خورش فسنجان با اردک , خورشت فسنجان با اردک , طرز تهیه خورش فسنجان با اردک , دستور پخت خورش فسنجان با اردک
خورش فسنجان انواع مختلفی دارد و در هر کدام قسمت از کشورمان با سبک خاصی پخته می شود. خورش فسنجان با اردک یکی از مجلسی ترین انواع خورش فسنجان است که در این مطلب اموزش آنرا اماده کرده ایم. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش فسنجان با اردک با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش فسنجان با اردک
اردک کوچک۱ عدد
گردو۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
رب اناربه میزان کافی
شکربه میزان کافی
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش فسنجان با اردک

ابتدا در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید.
بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید.
بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعد از اینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه برنج سرو کنید.

نظرات