خورش فسنجان انواع مختلفی دارد و در هر کدام قسمت از کشورمان با سبک خاصی پخته می شود. خورش فسنجان با اردک یکی از مجلسی ترین انواع خورش فسنجان است که در این مطلب اموزش آنرا اماده کرده ایم. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش فسنجان با اردک با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش فسنجان با اردک | |
اردک کوچک | ۱ عدد |
گردو | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
رب انار | به میزان کافی |
شکر | به میزان کافی |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش فسنجان با اردک
ابتدا
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا
گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید.
بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید.
بعد
از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و
خورش جا بیفتد. بعد از اینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان
بریزید و همراه برنج سرو کنید.
نظرات
ارسال یک نظر