خورش سویا و کلم بروکلی
یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش فواید بسیاری
برای بدن نیز دارد. این خورش بسیار کم کالری است و یک غذای گیاهی مناسب
برای گیاهخواران نیز می باشد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش سویا و کلم بروکلی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش سویا و کلم بروکلی برای ۴ نفر | |
کلم بروکلی | ۴۰۰ گرم |
سویا | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
سیر | ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی
ابتدا
پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. هویج را هم پوست کنده، بشویید و
به شکل دلخواه برش بزنید. در تابهای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس
از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید. سیرها را هم له کرده و
همراه پیاز سرخ کنید. مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای
آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی
تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی ، قارچ خرد شده و هویج
خرد شده است. مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب تا حدی که روی مواد
بیاید به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود ۱۰ دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خرد شده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را با نان یا برنج سرو کنید. مقدار سیر در خورشت سویا و کلم بروکلی به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آنرا کمتر یا حتی حذف کنید.
نکاتی برای بهتر شدن خورش
برای آمادهسازی سویا آن را به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید
و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
برای خوش رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمهای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس
از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون
آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز
کلم بروکلی میشود.
نظرات
ارسال یک نظر