طرز تهیه کباب صرب

کباب صرب , طرز تهیه کباب صرب , دستور پخت کباب صرب
کباب صرب یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که همانگونه که از نامش مشخص است اصالتش به صربستان باز می گردد. جالب است بدانید این کباب خاص از ترکیب گوشت قرمز و سوسیس طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب صرب با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب صرب
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
سوسیس۲۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پنیر پیتزا۲ قاشق سوپخوری
ریحان تازه۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاری۲ قاشق سوپخوری
نعنای تازه۲ قاشق سوپخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و انواع ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه کباب صرب

ابتدا گوشت گوساله و سوسیس را چرخ کنید سپس در یک کاسه مناسب خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید، سپس سیر رنده شده، پنیر پیتزای رنده شده، ریحان خرد شده، نعنای خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده خوب ورز دهید تا کاملاً چسبناک شوند. در یک ظرف مناسب پودر سوخاری را بریزید. از مخلوط مقداری بردارید و آن را خوب گرد کنید، سپس داخل پودر سوخاری بغلتانید. حالا آن را به سیخ بکشید.
هر تعداد که می‌شود به همین شکل کباب‌ها را آماده کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه قرار دهید تا کباب‌ها کاملاً سرخ شده و آماده شوند. بعد از آنکه کباب ها آماده شدند، آنها را از تابه درآورده، در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
مطالب مرتبط

نظرات