دستور پخت کباب حلزونی

طرز تهیه کباب حلزونی

کباب حلزونی , طرز تهیه کباب حلزونی , دستور پخت کباب حلزونی , کباب حلزونی فیله مرغ و گوسفندی
کباب حلزونی یکی از انواع کباب های مجلسی و پرطرفدار ایرانی است. این کباب خوشمزه هم مانند کباب بختیاری از مخلوط گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود. این کباب مخصوص را می توانید برای مجالس خاص خود تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب حلزونی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب حلزونی
فیله مرغ۳۰۰ گرم
فیله گوسفندی۳۰۰ گرم
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۲ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و انواع ادویهبه میزان کافی
سیخ چوبیبه میزان کافی

دستور پخت کباب حلزونی

ابتدا فیله مرغ را به صورت جداگانه در یک کاسه مناسب می ریزیم سپس نیمی از مواد ( روغن زیتون ، زعفران ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه و پیاز ) را به کاسه حاوی فیله مرغ اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
در ادامه فیله گوسفندی را هم به همین ترتیب در باقیمانده مواد قرار می دهیم و مانند فیله مرغ ۲ ساعت استراحت می دهیم تا طعم دار شود.و
پس از گذشت این زمان پس از خارج کردن فیله ها از مواد ، فیله مرغ را با فیله گوشت روی هم گذاشته ، مقداری با استیک کوب یا پشت کارد کوبیده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حلزونی پیچیده به سیخ چوبی می‌‌زنیم.
پس از اینکه تمام فیله ها را سیخ کردیم مقداری روغن مایع داخل یک تابه چدنی ریخته و کباب ها را داخل تابه می چینیم تا با حرارت ملایم سرخ شوند. گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف می کنیم و داخل تابه سرخ می‌‌کنیم. کباب حلزونی با حرارت ملایم باید آماده گردد تا مغز پخت شود.
مطالب مرتبط

نظرات